Copilul. Manual de utilizare. Versiunea 2.0

Copilul. Manual de utilizare. Versiunea 2.0. Suna… ciudat? Ei bine nu este deloc ciudat, ci este volumul 2 al seriei ”Manual de utilizare” oferit parintilor ca raspuns la intrebarea ”Copilul de ce nu vine cu instructiuni de folosire?”

Ei bine, in carte gasesti raspunsul cu ajutorul unor instructiuni prezentate pas cu pas impreuna cu diagrame schematice de mare ajutor, Copilul – manual de utilizare incearca sa raspunda unui numar cat mai mare din cele mai frecvente intrebari care si le pune orice parinte.
Cartea este structurata in 8 capitole, dupa o scurta trecere de la stadiul de sugar la cel de copil.
Cele opt volume sunt : Actualizarea locuintei si a mijloacelor de transport, Ingrijirea generala si manevrarea, Alimentarea, Programarea modului somn, Intretinerea generala si formarea deprinderilor, Cresterea si dezvoltarea, Disciplina si Masuri de siguranta si de urgenta.Va recomandam sa o cititi si sigur veti invata lucruri noi intr-un mod amuzant si placut.
Nu uita ca acest volum se adreseaza ”modelelor” de la 1-4 ani, iar daca tu esti in posesia unui ”model” mai nou, adica versiunea 1.0 sau cuprins intre 0-1 an, iti recomandam acest volum pentru incepatori !
Oricare ar fi intrebarile tale, vei gasi aici toate raspunsurile pe care le cauti, oferite de doctorul Louis Borgenicht si de catre fiul sau, Joe Borgenicht. Impreuna, ei ofera sfaturi foarte pretioase pentru toti cei care vor sa afle lucrurile elementare ale ingrijirii copilului.
Noi am gasit cartea cu un pret redus la prietenii nostri de la Libris.ro

O părere la “Copilul. Manual de utilizare. Versiunea 2.0

Lasă un comentariu