Imaginație sau artă?

Tot ceea ce face un  copil este fascinant şi dorim să captăm fiecare moment minunat, fiecare nouă expresie, şi să păstrăm pentru posteritate. Cu toate acestea, realizarea de fotografii pentru copii poate fi dificilă. Mama micuței fetițe din imagine este o specialistă în computere din Helsinki-Finlanda. Atunci cand fetita ei doarme, ea-i creează o lume complet diferită din tot ce gasește in jurul ei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Se bucura de o fabuloasa imaginatie !

V-am dat idei? Dacă da, astept comentarii.

Reclame

5 păreri la “Imaginație sau artă?

  1. Ideea e faina,se vede ca are „nas” de artista…un om „normal” pozeaza copilul.Trebuie sa ai un pic de orientare si viziune in spatiu, pentru ca ai doar doua dimensiuni cu care lucrezi…E placut sa-ti privesti copilul dormind,sa-i surpinzi in poze grimasele si momentele cheie din primele luni de viata.
    Acum sa dam frau liber imaginatiei….Atunci cand ai un copil vrand nevrand te intorci la copilarie,la imaginatie si joc.Recunosc , nici eu nu am dat importanta decorului si ce se poate face cu acesta….interesant!
    Spor la imaginatie!

  2. Si eu vazusem siteul mamicii talentate….este f interesant, ideea e super. Da, iti tb inclinare artistica…dar iti mai trebuie si una bucata bebe care sa nu se trezeasca la prima miscare sau fosnet (ceea ce nu prea e cazul nostru :()

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s