„Fetiţa din castelul de la muzeu”- text de Kate Bernheimer, ilustraţii de Nicoleta Ceccali

A fost odată un castel…  cu mii de turnuleţe in el…

A fost primul gând ce mi-a trecut în minte atunci când am răsfoit cartea cu Alexia. Citind am descoperit un castel  intr-un muzeu, o fetiţă , o poveste magică.  Alexia însă era captivată de ilustrații şi odată cu ea şi eu.

Chiar dacă nu a înțeles  povestea despre o fată prinsă în lumea ei magică, au captivat-o foarte mult imaginile, şi cu siguranţă mai târziu va dori să intre în  această lume aparte, a jucăriilor uimitoare, a secretului, şi  îşi va dori să traiască în castelul magic, datorită finalului care te face să crezi că eşti  in castel.

Povestea este misterioasă și sfârșitul este făcut în așa măsură încât să fie în funcție de fiecare cititor:  nu ni se  spune  cum  a ajuns fetiţa  să trăiască în muzeu, numai că ea e singură şi are nevoie de prietenia noastră, a cititorului. În cazul în care cititorul este un copil care e vrăjit de ilustrații detaliate, nu-l deranjează să-i arate ce simte.

Aceasta carte neobişnuită va da start imaginaţiei tuturor celor care sunt destul de curioşi să o citească! Nu are cum să nu îţi placă ”Fetiţa din castel”. O găseşti  la cel mai bun preţ aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s