Papuci pentru vara

Suna ciudat dar e pe bune. Zorile.ro s-a gandit la o campanie ciudata, dar in acelasi timp utila pentru multi. Si unde mai pui ca ai dreptul si la un test drive. Pe jos.

Eu m-am gandit sa imi aleg aceasta pereche de papuci  care face parte din colectia de papuci barbati pentru vara.

Campania functioneaza in 2 etape.

1. Prima etapa consta in alegerea produsului si scrierea unui articol in care mentionezi campania ZorileStore.ro si perechea de papuci aleasa de tine. Eu am ales aceasta pereche :
Mai intai iti alegi orice pereche de papuci de la adresa zorilestore.ro/papuci. Apoi, te inscrii in formularul de mai jos, in care completezi urmatoarele 5 campuri:
– Adresa blogului tau
– Adresa articolului de pe blogul tau in care mentionezi campania si descrii perechea de papuci pe care o alegi
– Adresa ta de e-mail
Perechea de papuci aleasa de tine (aici specifici numele si codul produsului – de exemplu, la http://www.zorilestore.ro/papuci-unisex-ipanema-classic-brasil-ii-ad-u-80415_21192 codul este “80415_21192″ si marimea papucilor)
– Adresa la care vrei sa primesti perechea de papuci si numarul tau de telefon.

2. Etapa a doua:
Dupa cateva zile in care ai testat modelul ales de tine, scrii un articol cu impresiile tale despre proaspata ta pereche de papuci si inscrii in al doilea formular articolul cu review-ul realizat de tine noii perechi de papuci.

In ambele articole pune cate un link catre pagina “http://www.zorilestore.ro/papuci” pe unul din cuvintele cheie “papuci”, “papuci femei” si “papuci barbati”. Optional, poti posta link si spre pagina de start a magazinului ZorileStore.ro. Promoveaza campania pe blogul tau, pentru a atrage atentia unui numar cat mai mare de bloggeri!

ZorileStore colaboreaza in aceasta campanie pentru bloggeri cu Blogatu.ro, blogul co-organizator si BlogAwards, principalul site pe care este promovata campania. ZorileStore este un magazin online de Incaltaminte, imbracaminte si accesorii sport originale.

Iti recomand sa participi la aceasta campanie. Regula este: Primul venit, primul servit. Asadar, daca te numeri printre primii 100 de bloggeri care se inscriu in campanie primesti cadou o pereche de papuci brazilieni!

Succes sa avem !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s