Site-uri despre sarcina

Pe timpul sarcinii si dupa nastere pe ce site-uri ai cautat informatiile de care aveai nevoie? Eu am rasfoit mai multe site-uri pentru mamici mai ales in perioada sarcinii, cat si dupa ce sa nascut Alexia. Unele aveau informatii valoroase cu articole bine documentate despre sarcina, nastere , sanatate si cresterea copiilor, iar unele site-uri au doar informatii copiate de pe alte site-uri sau articole destul de slabe, in care nu gasesti mai nimic interesant.

Uni parinti prefera sa cumpere carti despre sarcina, dar nu poti sa iei cartea dupa tine, pe internet este mai simplu cauti in google imediat tot ceea ce te intereseaza despre sarcina, despre copii sau orice altceva te intereseaza.

De exemplu pe parcursul celor 40 saptamani de sarcina, mi-a placut sa citesc in fiecare saptamana articolele in care iti explica ce se intampla cu tina si sarcina, mi-a placut si faptul ca articolele erau completate de sarcina pe saptamani cu poze.

Pe alt site am gasit o lista cu posibile nume pentru copii, in care gaseai si detalii despre semnificatia fiecarui nume in parte, si pentru multi parinti sunt o buna sursa de inspiratie in alegerea numelui copilului. Nu trebuie sa astepti sa se termine sarcina pentru a alege numele copilului, pentru ca in ultimele saptamani de sarcina apar alte probleme si nu prea mai ai timp sa te gandesti asa cum ai dori la numele copilului.

2 păreri la “Site-uri despre sarcina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s