Iubim Hello Kitty!

Faceti cunostinta cu Erika, finuta noastra. Pe data de 20 iunie a facut 4 ani! Sta in Germania si iubeste Hello Kitty!  Iubeste Hello Kitty pentru simplul fapt ca este cel mai dragut personaj animat. Sloganul incantatoarei pisicutei este “You can never have too much friends”.

Această prezentare necesită JavaScript.

 Asa ca ca cel mai potrivit cadou pentru ea este orice produs Hello Kitty!!! La varsta ei un cadou ideal ar fi o carte 3D 😀  ”Hello Kitty si jocurile copilariei”, o carte care cu siguranta o va fascina avand tot felul de butoane care redau sunete din lumea simpaticei Hello Kitty si ferestre care se ridica si ascund surprize. Imaginea acestei pisicute albe imbracata in roz apare peste tot, insa cine este Kitty?

Hello Kitty este un personaj fictiv produs de compania japoneză Sanrio. Creat de Ikuko Shimizu, primul produs, o poșetă din vinil, a fost introdus în Japonia în 1974 și în Statele Unite în 1976.Hello Kitty poate fi o posetuta, un parfum, un inel, o palariuta, un telefon, o carte. Hello Kitty, cu numele adevarat Kitty White, este cea cea mai cunoscuta din personajele desenate produse de catre firma Japoneza Sanrio. Lumea fictiva a lui Hello Kitty include atat membri ai familiei cat si prieteni.

Haideti sa facem cunostinta cu:

Charmmy Kitty  si Shugar   cele doua pet-uri ale lui Hello Kitty.Charmmy Kitty i-a fost daruita lui Hello Kitty de catre tatal sau. Desi seamana cu Hello Kitty aceasta are mai multe trasaturi asemanatoare unei pisici adevarate.George White, tatal lui Hello Kitty,  mama ei,  Mary White,  Mimmy, sora geamana a acesteia  si bunicii ei, Anthony   si  Margret White.

Iubitul lui Hello Kitty, Dear Daniel

Prietenii lui Hello Kitty, alte personaje faimoase marca Sanrio:

 

Această prezentare necesită JavaScript.

Cinnamoroll,   Chococat,  Badtz,  Maru, My Melody,  Monkichi,   Chi Chai,  Monchan, Keroppi

Noi am gasit cartea in aceasta librarie online.

Anunțuri

3 păreri la “Iubim Hello Kitty!

  1. Si fiica-mea iubeste Mickey si Minnie Mouse….asa avem si noi in camera..unde intorci capul numai personajele preferate…

  2. Aha! Erika iubeste Hello Kitty. Ultima achizitie : ventilator de mana, pe care ti-l zbarnaie in par, pe fata si oriunde mai simti tu sau EA ca e nevoie de aer. Nu stiam ca Hello Kitty are si o familie!!:)) Noroc cu blogul vostru!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s