Unde mergeți la mare?

A venit varaaa!! Și odată cu ea planificarea concediului. Sunt sigură că și voi v-ați pus întrebări de genul: mergem la mare? în străinatate sau în țară? pe cont propriu, cu bilet sau la particulari?
Oricum pentru că anul acesta vrem să mergem cu Alexia vă întreb pe voi dacă știți vreo locație faină de pe litoralul românesc. Alexia are 14 luni și cred că e ok să o scot la mare. Voi ce parere aveți? E bine să meargă la vârsta asta la mare?

Vă astept să scrieți câteva cuvinte despre vacanța pe care v-ați planificat-o și de ce nu să recomandați un loc de pe litoralul nostru în care ați fost și care v-a plăcut.

Anunțuri

4 păreri la “Unde mergeți la mare?

  • vrem sa ne spuneti si hotelul,cat costa cazare pe noapte, daca aveti sau nu acces la bucatarie. asteptam povesti de la mare.

   • eu inca nu stiu daca ajungem anul asta la mare sau o trimit pe Maria cu ai mei… dar orice ar fi.. Maria va ajunge in Bulgaria. 😀
    litoralul nostru e o bataie de joc, si din punct de vedere al conditiilor si al preturilor. pt inca 50 -80 de km in plus nici nu ma gandesc sa mearga in alta parte decat la bulgari – plajele sunt curate, marea lipsita de alge (ca pe aia ii duce paul sa puna plase) , mancarea si toate celelalte cheltuieli, infinit mai mici…
    Din pacate, litoralul nostru nu merita ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s