Cum va arăta copilul tău ?

Unul din lucrurile cu care viitorii părinți își ”pregătesc” venirea unui copil este să își dea cu părerea despre cum va arăta viitorul sau viitoarea membră(u) a familiei. Am observat că e destul de remarcabil cum un copil seamănă sau poate nu are nimic în comun cu părinții săi, sau cu alte persoane din ambele familii, cum ar fi bunicii, mătuși, unchi sau chiar verișori.
De fapt, nu este o modalitate de a prezice cum va ”arăta” un copil sau o rețetă sigură de urmat ca să ai copii frumoși, sau mai frumoși decât sunt părinții.
Cel mai important cuvânt în felul în care va arăta un copil îl au de spus genele. Genele sunt ”transmise” copiilor atât de la mamă cât și de la tată, dar diferența e făcută de modul în care acestea se combină.
Uneori este probabil ca să ghicești dacă viitorul copil va moșteni de la părinți fie gropițele din obraji, fie o gropiță în bărbie sau chiar forma feței.
Oricum ar fi, îți vei petrece mult timp gândindu-te cum va arăta copilul tău, dar indiferent de ce chip îți presetezi să vezi când se va naște, cu siguranță când îl vei privi pentru prima dată chipul lui va fi mult mai frumos decât ți-ai imaginat.
Între timp, dacă te afli printre cei care ”sunt însărcinați” și așteaptă deznodământul la această poveste, poți încerca să te mai amuzi folosind avantajele tehnologiei moderne, dar și capacitatea unor oameni de a transforma un gând care pare imposibil și au făcut posibil să îți faci o idee despre cum va arăta viitorul copil.
Pe acest site puteți încerca să aflați cum va arăta copilul vostru. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați o poză cu voi (mama și tata implicați în acest proiect) și în cateva secunde aveți o imagine la întrebarea voastră. Ei se laudă că ”au făcut” peste 23 de milioane de copii 😀 ceea ce îi face specialiști, zic eu, și unde mai pui și că e gratis.
Altă opțiune disponibilă pe site este că poți să ”ai copii” și cu câteva celebrități. Așadar, dacă ai visat vreodată cum ar arăta copilul tău împreună cu Angelina Jolie sau după caz cu Brad Pitt, sau poate cu Johnny Depp sau Jennifer Aniston, aici poți afla, dar nu îți garantez că o să fii satisfăcut(ă) cum ar fi făcut-o chiar ei. 😀 Iar dacă nu ești mulțumit(ă) de cum va arăta, ai opțiunea ”keep making babies” 😀
Chiar dacă nu este o predicție adevărată 100%, cel puțin îți garantez că te vei distra !

Anunțuri

4 păreri la “Cum va arăta copilul tău ?

  1. Mie mi-a iesit o fetita blonda cu ochii albastri desi noi suntem bruneti cu ochi caprui amandoi.Apoi am incercat cu poza lui Denzel washington, si tot aia mica a iesit 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s