Bulgăraşi de cartofi dulci

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Ai nevoie de:

• 4 cartofi dulci copţi

• Un praf de scorţisoară

• 100 g jeleuri

• 25 g zahăr

• 2 linguri unt

• 50 g nucă de cocos măcinată

• 50 g suc de mere

Mod de preparare

1. Curăţa cartofi dulci de coajă, iar pulpa pune-o într-un vas de mixer. Adaugă yahărul, untul, scortişoara şi sucul de mere. Din această compoziţie, cu ajutorul unei linguri sau a unei cupe de îngheţată, formează nişte bulgăraşi. În mijlocul fiecărui bulgăraş aşează câte un jeleu, apoi modelează în forma unei mingi de ping pong. Rostogoleşte bulgăraşul prin nuca de cocos, apoi aşează-l într-o tavă care, în prealabil a fost tapetată cu hârtie de copt.

2. Pune tava la cuptor şi lasă aproximativ 7 minute, la o temperatură de 200° C Se servesc calzi!

S-aveţi poftă!


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s