Azi e cea mai importantă zi a anului pentru mine

Azi e cea mai importantă zi a anului pentru mine. Azi. 12 aprilie 2011. Acum 365 de zile cea mai importantă femeie din viața mea, Tina a devenit mamă, Orezuța a devenit Alexia și implicit mi-a dăruit și mie o nouă titulatură, cea de tată!

Dar să începem cu începutul. 12 aprilie 2010. Ora 1 și câteva minute. Cum era să înceapă altfel decât de la prima oră… M-a trezit Tina, după ce abia  închisesem ochii de vreo jumătate de oră cu un mesaj simplu: ”Ale mi s-a rupt apa!”. Cred că au fost cele mai emoționante cuvinte care le-am auzit vreodată.

Chiar dacă așteptam de câteva zile să se întâmple, parcă tot pe nepregătite ne-a luat vestea că în câteva ore o să facem cunoștință cu cea pe care o așteptam parcă de o vecie. În câteva minute eram deja îmbrăcat și cu apelul la 112 terminat și o ajutam pe Tina să se îmbrace.

La 1:52 am plecat de acasă. Până ce am ajuns la spital mi s-a părut că am mers câteva sute de kilometri și nu cu câteva sute de kilometri / oră…

După ce am ajuns la spital bineînțeles că lucrurile au început să meargă mai … în reluare. Poate din cauza sistemului sanitar. Sau nu. Oricum, Tina a stat în travaliu până la 11:30. Despre intervalul 02:00-11:00 ar fi mai bine să vorbească Tina. Pentru mine a fost o perioadă extrem de lungă plină cu emoții care nu prea pot fi descrise în cuvinte.

Și a sosit și cel mai emoționant moment. Întâlnirea cu cea pe care o numeam Orezuța. A fost o întâlnire scurtă, cu un pupic și o poză. Era 13:14. Trecuseră 12 ore.

De azi înainte Alexia și-a schimbat titulatura de bebeluș în cea de COPILAȘ !

Sunt cel mai fericit ! Fetele mele m-au făcut să fiu cel mai mândru om !

Ai 1 AN Alexia !

Te iubesc !

P.S. : Și pe tine te iubesc Mama ! 😉

Reclame

3 păreri la “Azi e cea mai importantă zi a anului pentru mine

  1. La multi ani Alexia! Sa cresti mare si sa aduci numai fericire in fam Ignat. La multi ani si mamicii care anul trecut pe vremea asta a dat nastere unui ingeras de fetita. La multi ani si lui tati care isi rasfata fetele cum stie mai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s