Sunetele care le fac bebelusii

Sensul cuvantului ”Pfzsurțsr” sau pentru noi oamenii sunetele care le fac bebelusii . Sunetele ”scoase” de copilasi sunt fermecatoare dar si pline de secrete. Sunt fermecatoare pentru ca sunt niste sunete lipsite de sens, coerenta , dar sunt primele ”cuvinte” spuse de copiii nostri. Sunt pline de secrete pentru ca incet incet le invatam insemnatatea si ajungem chiar sa fim traducatori autorizati pentru oamenii care nu vorbesc ”bebelușeasca”. Chiar daca sunetele par sa nu aibe un inceput sau chiar un sfarsit le ador !

In ultimul timp mi-au fost aduse ”pe tava” de Alexia. Urmatoarea pe care am auzit-o a fost Carla. Carla este o fetita minunata care poate sa te faca sa te simti stanjenit, poate amuzant sau chiar folositor. Asta cand ajunge la momentul cand trebuie sa treaca peste un obstacol. In cazul meu a fost un prag. Dar despre Carla mai vorbim alta data.

Aceste sunete ne asigura ca bebelusul progreseaza si ne da o idee despre cum o sa sune vocea in viitor. Pot marturisi ca sunt ”innebunit” dupa vocea Alexiei!

Chiar daca nu intelegi tot ce spune copilul tau, cel mai bine este sa te bucuri de toate sunetele pe care le face!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s